Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Toyo Tires Original Equipment op de nieuwe Audi Q7

9 juli 2015

Toyo Tires standaarduitrusting op nieuwe Audi Q7


Willich, Duitsland – CEO Tatsuo Mitsuhata van Toyo Tire Europe GmbH kondigt aan dat Audi AG de Proxes T1 Sport SUV selecteerde als basisuitrusting voor het nieuwe Q7-model.


Er zullen 2 maten gemonteerd worden, afhankelijk van de modelvariant. Het Q7-model van de tweede generatie, dat dit jaar gelanceerd werd, zal uitgerust worden met 255/60 R18 108Y en 285/45 R20 112Y Proxes T1 Sport SUV A.


De nieuwe Audi Q7 is krachtig, licht en wendbaar. Dit paradepaardje van het merk verdient de beste banden, die ervoor zorgen dat de bestuurder ten volle kan genieten van alle mogelijkheden van de wagen.

De Proxes T1 Sport SUV A werd ontwikkeld met het oog op stabiliteit bij hogere snelheden en precisie op nat en droog wegdek. 

Toyo Tires ontwikkelde in het verleden al banden voor verschillende Audi-modellen, zoals de winterbanden voor het vorige Q7-model.  Bovendien worden de banden van Toyo Tires momenteel gemonteerd op de nieuwe Audi A3 en op de krachtige sportmodellen Audi RS4 en RS5.

TOYO TIRES blijft zijn technologie continu verbeteren en wendt innovatie aan om de noden van 's werelds meest veeleisende autoconstructeurs te overtreffen.