Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Japanse U19 team bezoekt Toyo Tires

23 maart 2016

Op de vooravond van de 54e editie van de U19 Champions Trophy, die tijdens het paasweekend plaatsvindt in Düsseldorf, verwelkomde de Japanse bandenfabrikant Toyo Tires het Japanse High School Selection Football Team in zijn kantoren, in het bijzijn van de burgemeester van Willich, Josef Heyes.

Toyo Tires is de sponsor van het Japanse team en Premium Sponsor van het U19 toernooi.

De spelers en hun coaches, die van hun trainingkamp in Nederland kwamen, werden door de onderneming hartelijk verwelkomd in Duitsland. De voorzitter van Toyo Tire Europe, Kenta Kuribayashi, onthaalde de delegatie en wenste het team veel succes op het kampioenschap. Het team bood de voorzitter een gesigneerd shirt aan en dankte Toyo Tires voor de steun.

Na de lunch in de gebouwen van Toyo Tires Europe werden de 36 spelers en begeleiders kort toegesproken door de burgemeester van Willich, die op zijn beurt een van de gesigneerde shirts van het team kreeg.
Daarna zetten alle spelers hun handtekening op een Toyo Proxes band als herinnering aan hun bezoek. Dit ritueel zal de komende jaren een vaste traditie worden, aangezien Toyo Tire Europe heeft besloten om zijn steun aan de U19 Champions Trophy verder te zetten. Enkele teamleden zijn al rijzende sterren in Japan. Het zou dus best kunnen dat we sommige van deze gezichten in de nabije toekomst nog zullen terugzien in de Bundesliga of de Premier League!
Diverse grote namen uit de voetbalwereld, zoals Mats Hummels, de kapitein van het Duitse nationale elftal, en Thomas Müller van de Bundesliga namen ooit deel aan dit kampioenschap. Ook sterren uit de Premier League, zoals Memphis Depay en Bastian Schweinsteiger, speelden ooit op dit internationale proefterrein voor opkomend voetbaltalent.
Voor het vertrek werden alle teamleden verrast met een typisch Duits paasgeschenk: een paashaas in chocolade.
De U19 Champions Trophy gaat van start op donderdag 24 maart. Die dag wordt om 19.00 uur de aftrap gegeven van de openingswedstrijd tussen FC Köln en BV04 Düsseldorf.
Kort daarna komt het Japanse team in actie. De eerste wedstrijd, tegen Fortuna Düsseldorf, start om 20.15 uur.

Het kampioenschap wordt een spannende strijd tussen deze teams van toekomstige sterren uit clubs van over de hele wereld. Als Premium Sponsor zal Toyo Tires tijdens de hele duur van het kampioenschap en tot de finale op paasmaandag, op 28 maart, dagelijks verslag uitbrengen.