Bandenzoeker Verkooppunten

Nieuws

Nationaal Partner van de IAAF 2018

16 februari 2018

Toyo Tire Europe – (President, Kenta Kuribayashi) kondigt aan dat het Nationale Partner is geworden van de International Association of Athletics Federations (IAAF) Wereldkampioenschappen Indoor in Birmingham 2018.

Na hun succesvolle samenwerking met de IAAF Wereldkampioenschappen in London 2017, heeft Toyo Tires zijn nationale partner overeenkomst met de IAAF Wereldkampioenschappen Indoor Birmingham 2018 verbeterd, dit door het logo van Toyo Tires toe te voegen aan de startnummers van de atleten.


De IAAF Wereldkampioenschappen Indoor vinden plaats van 1 tot en met 4 maart in de Arena Birmingham, de belangrijkste overdekte atletieklocatie van het VK. Met meer dan 700 atleten aanwezig van 154 federaties, zijn de kampioenschappen op koers om één van de grootste ooit te worden.

Kenta Kuribayashi, President van Toyo Tire Europe, verwelkomde de hernieuwde samenwerking en zei, “Toyo Tires is verheugd om terug te keren als Nationale Partner van de IAAF WereldKampioenschappen Indoor in 2018. We zijn erg trots om samen te werken met de IAAF WereldKampioenschappen Indoor omdat we geloven dat toewijding en doorzettingsvermogen de basis vormen van zowel atletische prestaties van wereldklasse als de ontwikkeling van banden.”

Voor meer details over de IAAF WereldKampioenschappen Indoor Birmingham 2018, ga naar:

www.wicbirmingham2018.com

De verkoop van Toyo Tires zette vorig jaar nieuwe records in Europa en de vraag blijft groot met nieuwe kernproducten die in 2018 worden geïntroduceerd, zoals de innovatieve Proxes Sport SUV band.